![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Próbuję, próbuję i próbuję i ciagle nic.. Chodzi o to, że chcę, aby po najechaniu na div_1 pokazywał się ten drugi div_2 pod spodem i jak opuszczę przestrzeń div_1 lub div_2 to zamknie się div_2. Próbowałem mousout, mousover, hover
Próbowałem hide gdy wejdzie mi na ogólnego diva, ale po kilka razy otwierało się i zamykało. Co zrobić, aby po opuszczeniu kursorem zawartości div_1 lub div_2 ukryło ten element? .... Próbowałem tez buuble, ale jak przewijałem stronę to zanikało do góry, a css molestowałem z 2 godziny i ciagle to samo, absolute, fixed nic nie pomogło. Ten post edytował maniek.kos 12.01.2013, 23:17:12 -------------------- Uczę się :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najeżdzając trochę szybciej z góry zaczyna skakać -------------------- Uczę się :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 08:22 |