![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 0 Dołączył: 7.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,otóż podczas importowania bazy danych z symfony wyskokuje mi błąd:
Zapytanie SQL:
MySQL zwrócił komunikat: #1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'Type=InnoDB' at line 6 Tabela jest innodb(a potrzebuje taką) ,plik my.ini jest napewno dobrze skonfigurowany ,żadnych błędów w logu. Jaka może być przyczyna tego błędu,proszę o pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 341 Pomógł: 25 Dołączył: 28.09.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
może zamiast Type, Engine?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 350 Pomógł: 31 Dołączył: 23.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Własnie, gdzie w phpMyAdminie podczas eksportu bazy zaznaczyć opcje aby zamiast "type" ustawiało się "engine"
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 0 Dołączył: 7.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
właśnie:((( nikt nie wie jak w symfony to ustawić?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 341 Pomógł: 25 Dołączył: 28.09.2008 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pewnie używasz propela bo tam zdaje się było Type
ja to po prostu zmieniłem to w pliku źródłowym ale który to był dokładnie to nie pamietam w doctrine tego problemu zdaje sie nie ma |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 07:37 |