![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 193 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2003 Skąd: Brodnica (koło Torunia) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona do oceny. Pewnie będzie kiepska ale to moja 1 praca
![]() Ten post edytował MoD 18.09.2004, 13:56:32 -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po pierwsze- dopracuj kodowanie, bo nie wyświetla polskich znaków. Poza tym walnąłbyś jakieś wielkie logo na górze. Ogółem stronie dużo brakuje- ogranicza się do dwóch kolorów (stanowczo za mało). Daj chociaż tabelę, w której byłyby linki i newsy. Bez żadnych tabelek ani bez urozmaicenia kolorów, bez logo na stronie, wygląda bardzo blado. Na razie 1/10
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 193 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2003 Skąd: Brodnica (koło Torunia) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmmm... ja logo mam, w IE wygląda dobrze, a jak wygląda w innych to nie wiem, ale teraz wiem, że do kitu. Grafika też jest, ale tutaj jest ona źle wyświetlana i innych przeglądarkach od IE, choć nie wiem czemu.
Na udowodnienie, że grafika powinna być mozna zajżeć w źródło. A oto jak strona powinna wyglądać: screen zrobiony na IE Może po zobaczeniu jak powinno wyglądać, ocenicie, a ja po tym wszystkim to poprawię. Ten post edytował MoD 18.09.2004, 16:38:58 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:48 |