![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 10.12.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam plik z formularzem:
I plik odczytujący:
Baza danych z której pobierane są informacje wygląda w taki sposób: Kod id | towar | nazwa_towaru_1 | ilosc_towaru_1 | ... | nazwa_towaru_99 | ilosc_towaru_99 | Towar - to liczba która podaje ile jest towarów w danym rekordzie czyli jak będzie tu 4 to baza będzie miała zapełnione pola do "nazwa_towaru_4 | ilosc_towaru_4"; Potrzebuję tabelkę która wyświetli mi wszystkie towary z tych ID które wybrałem (w formularzu) w tabelce tak jak w pliku 2. Czyli powiedzmy, że jak wybrałem z formularza id 1 i 8 gdzie: id 1 miał 4 towary, a id 8 miał 2 towary. To ma mi się wyświetlić 1 tabelka z sześcioma towarami. Kolejność niema znaczenia ważne by wszystkie się wyświetliły. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 958 Pomógł: 574 Dołączył: 23.09.2008 Skąd: wiesz, że tu jestem? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napiszę ci to za 50zł. Kontakt na PW
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 10.12.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
yyy już doszedłem do tego mam kod:
teraz mam bardziej skomplikowaną rzecz wytłumaczę grafiznie.: Baza danych: ![]() załuszmy że w formulażu wybrałem id 1,3,5 mam tabelkę wedle tego kodu: ![]() a chce mieć: ![]() Co do zapłaty niezamieżam płacić i nieproszę o gotowy kod a o podpowiedzi... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 04:08 |