![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 377 Pomógł: 9 Dołączył: 2.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć, pobieram sobie z Filmweb, najważniejsze dane na temat filmu, pełny tytuł, rok, opis, itp ale mam problem z produkcją.. kod html już po zrobionym wyrażeniu regularnym wygląda tak:
I teraz nie wiem dokładnie ile tych krajów może być w filmie (raz może być 1, raz 10...) i teraz gdy usuwam kod html funkcją strip_tags(); to robi mi się takie coś Kod NiemcyUSAWielka Brytania jak zrobić aby rozdzielić te państwa (przypominam że nie znam ich długości, kolejności i ile ich jest) ?..Pozdrawiam i z góry bardzo dziękuje za pomoc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Użyj kolejnego wyrażenia regularnego, zamiast strip tags, które wyłuska zawartość spomiędzy <a>...</a>.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 1 Dołączył: 2.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |