![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 2.02.2009 Skąd: gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie, mam zrobiony skrypt logowania prze CURL, i takie pytanie bo nie mam pomysłu jak zrobić, aby pobrać dane z kodu strony po zalogowaniu (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif)
Kod logowania:
Chciałbym, żeby skrypt pobrał i wyświetlił:
Prosiłbym o pomoc z góry dzięki. Dałem radę w połowie z tym mianowicie
Pokazuje to co chce czyli: Tserwery.pl Lecz gdy próbuję zrobić tak:
To już nie wyświetla nic. Ten post edytował Mati010 6.01.2013, 16:34:20 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 233 Pomógł: 87 Dołączył: 6.03.2009 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 2.02.2009 Skąd: gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nikt nie ma innego pomysłu?? Praktycznie to nie wiem czemu mnie wylogowuje z strony dlatego też nie mogę pobrać po przez preg_match.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli nie masz pewności co do poprawności swojego wyrażenia regularnego to wyświetl całą stronę pobraną cURL-em i zobacz czy jest to rzeczywiście to czego oczekujesz.
Jeśli treść jest dostępna dopiero po zalogowaniu to pierwszy krok wykonujesz dobrze, kolejnym powinno być przejście do podstrony z treścią, którą chcesz pobrać, przy użyciu ciasteczka wygenerowanego przy logowaniu (przechowuje dane sesji). Inaczej nie ma to sensu, nawet gdy się zalogujesz, to przy nawiązaniu kolejnego połączenia cURL-em znów jesteś wylogowany. Także odpowiedź jest prosta i krótka, nic Cię nie wylogowuje, a Ty sam zaczynasz nowe połączenie (z nowymi zmiennymi sesyjnymi i id). Ten post edytował b4rt3kk 9.01.2013, 00:39:48 |
|
|
![]()
|
|
Dobra dałem radę dzięki za pomoc.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 15:08 |