![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 5.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukuję osoby która zna się na integracji stron (e sklepu prestashop) z hurtowniami poprzez pliki XML lub CSV
Osoby zainteresowane proszę o kontakt biuro@akademiaswidnik.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pozwolę sobie sprostować, @akademiaswidnik dostaje maile od osób które nie zrozumiały tematu lub źle zostało on opisany (nie ważne ;-)). Autor to mój klient od którego nie raz miałem zlecenia i poprosił mnie o sprostowanie.
@akademiaswidnik dostaje pliki w formacie XML i CVS z produktami do sklepu (nazwy, obrazki, ceny, opisy), chodzi o napisanie/ skonfigurowanie pluginu i pokazanie autorowi jak on działa tak by w przyszłości mógł sam sobie importować pliki. Próbka xml'a zostanie wysłana dla zinterpretowanych, być może wystarczy jakiś gotowy plugin/ narzędzie już istniejące, jeśli nie trzeba będzie takie stworzyć ew. coś co prze-generuje ten plik do odpowiedniego formatu. Łatwa i miła praca dla osoby znającej silnik prestashop. ;-) -------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 18:27 |