![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 11 Dołączył: 9.07.2010 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Od długiego czasu mam strone opartą na modułach, działa to sprawnie i nie chciałbym tego zmieniać chociaż tworzy pewne przeszkody z którymi nie mogę sobie poradzić. Otóz, planuje zrobić forum i zintegrować je ze stroną - skrypt forum robię na podstawie tutoriala i przerabiam na własne potrzeby. Obecnie zajmuje się wyświetlaniem postów w danej kategorii, skrypt już mam, ale nie mogę przekazać parametru ID danej kategorii aby dodać ją do zapytania do warunku where. Próbowałem skorzystać z najprostszej metody jaką znam tj. GET, ale niestety skrypt nie pozwala mi tego uzyć - przynajmniej nie w wiadomy mi. Skrypt działa następująco: Moduły są ładowane za pomocą if'a:
Plik id.php ma następującą formułe:
itd. itd. Przepisywanie url'i:
Ma ktoś jakiś pomysł jak przekazać parametr id w takiej sytuacji? Próbowałem róznych kombinacji url'a typu: /forum/?id=1 /forum?id=1 itp. ale niestety parametr nie jest przekazywany i przez to stoją w miejscu. Z góry dziękuje za pomoc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 23 Dołączył: 3.06.2006 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 11 Dołączył: 9.07.2010 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuję serdecznie, nie spodziewałem się że rozwiązanie będzie, aż tak proste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 23:32 |