![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 13.10.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam od kilku dni mam taki oto komunikat
AA_NONUMBER_FRAMEWORK_NOT_INSTALLED AA_EXTENSION_CAN_NOT_FUNCTION Prawdopodobnie powstalo to po instalacji edytora JCE ktory zreszta nie chce dzialac ,prawdopodobie dlatego ze w ustawieniach globalnych nie moge zmienic tej opcji poniewaz dostaje komunikat plik uszkodzony lub niezapisywalny. Dzieki tej awari nie moge w zaden spsob zarzadzac trescia artykolow ale tez i niektorymi modolami i komponentami. Jestem zielony wiec jak ktos cos by wymyslil to bardzo lopatolgicznie prosze. Czy reinstalacja joomli by pomogla ? jezeli tak to jak to zrobic ? Lub moze odinstalowac ten edytor jce tylko jak to sie robi ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 11 Dołączył: 9.07.2010 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jaką masz wersje joomli?
Ogólnie odinstalowywania w joomli jest bardzo proste, nie wiem czy dobrze pamiętam ale JCE editor jest komponenem/modułem więc po prostu znajdź go na liście i tam będziesz miał odinstalowywanie |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 13.10.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam wersje 2.5.8 odinstalowanie edytora nic nie pomoglo obecnie jestem na etapie wsadzania joomli od nowa na serwer zobaczymy co z tego bedzie bo nie moglem usunac starej wersji bo pliki mimo usuwania nadal zostawaly.
Odinstalowalem cala joomle i zainstalowalem ponownie i wszystko by bylo ok gdyby nie fakt ze nie chce mi zainstalowac szablonu system twierdzi ,ze mam juz zainstalowany ten szablon co mam zrobic aby go tam znwou wsadzic. W czasie reinstalki podalem stara baze danych czy to ma jakies znaczenie ? zmienic ja podac nowa czy jak ? Ten post edytował Relax.artur 4.01.2013, 13:31:53 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 12:27 |