![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 89 Pomógł: 0 Dołączył: 11.12.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam piszę program i chciałem aby wysyłał on dane do bazy mysql postem, i mam prośbę aby ktoś mi przerobił ten skrypt tak aby wysyłał dane do bazy oto on :
Skrypt znalazłem w internecie więc chodzi mi tutaj tylko o dodawanie do bazy ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 4.03.2012 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
$_GET zamieniasz na $_POST
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 89 Pomógł: 0 Dołączył: 11.12.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jeżeli pozostanie tam get to swoim napisanym programem dam rade wysłać dane do bazy ? i mógłby mi ktoś przerobić te zapytanie tak aby dodawało do bazy mysql te zmienne ? z góry thx
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 137 Pomógł: 8 Dołączył: 16.12.2011 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wpisz to przed
echo zalogowano my s q l _ q u e r y ( " INSERT INTO dane ('userid', 'login', 'haslo', 'poziom') VALUES ('" . $userid . "', '".$login."', '".$haslo."', '".$poziom."' )"); pisane w przeglądarce, ale jeśli będzie jakiś błąd to poradzisz sobie.pisane w telefonie więc bez znaczników ![]() Ten post edytował 17misiek09 1.01.2013, 23:24:06 -------------------- Lombi !! kłaniam Ci się od 00:45 dnia 2012-01-27 !! :)
Serdeczne dzięki !! :) zespół na wesele?wejdź :) ręcznie robione ozdoby, obrazy, figurki i wiele innych :) zapraszam :) |
|
|
![]()
|
|
zapisałem skrypt w ten sposób :
lecz nie dodaje danych do bazy mysql ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 137 Pomógł: 8 Dołączył: 16.12.2011 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam piszę program i chciałem aby wysyłał on dane do bazy mysql postem, i mam prośbę aby ktoś mi przerobił ten skrypt tak aby wysyłał dane do bazy oto on :
Skrypt znalazłem w internecie więc chodzi mi tutaj tylko o dodawanie do bazy ![]() zapisałem skrypt w ten sposób :
lecz nie dodaje danych do bazy mysql ![]() albo spróbuj tak -------------------- Lombi !! kłaniam Ci się od 00:45 dnia 2012-01-27 !! :)
Serdeczne dzięki !! :) zespół na wesele?wejdź :) ręcznie robione ozdoby, obrazy, figurki i wiele innych :) zapraszam :) |
|
|
![]()
|
|
Dobra znalazłem działający skrypt kod :
i teraz chcę swoim programem wysyłać te dane metodą post jak powinien wyglądać link wysyłający te dane ![]() |
|
|
![]()
|
|
jesli przez link to tylko $_GET
-------------------- Lombi !! kłaniam Ci się od 00:45 dnia 2012-01-27 !! :)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30.06.2025 - 04:50 |