![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 238 Pomógł: 0 Dołączył: 6.05.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cześć,
Mam zmianę hasła: Stare hasło: ____________ Nowe hasło: ____________ Nowe hasło: ____________ [ ] - pokaż wpisywane hasło i chcę dodać opcję zaznaczenia "checkbox" pokaż wpisywane hasło. Domyślnie wpisywane hasło jest ******, a po zaznaczeniu tej opcji chcę aby zostało ono odkryte. Chce aby działo sie to w JS bez przeładowania strony. Proszę przykład. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musisz zmienić wartość atrybutu type( z password na text ) w inpucie w zdarzeniu onchange przypisanym do checkbox-a.
Potrzebna Ci będą: - onchange - getElementById - if - else - referencjaDoElementu.type - referencjaDoElementu.type = 'nowa wartość'; Gotowce znajdziesz w Google. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 238 Pomógł: 0 Dołączył: 6.05.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Dziękuję za odpowiedź, niestety nie znam js, a nie pisał bym tutaj gdybym znalazł odpowiedni przykład w google.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Słabo szukałeś...
Ale masz odpowiednią frazę na Nowy Rok: "show password js". Pierwszy link. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 12:54 |