![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 1 Dołączył: 11.05.2012 Skąd: jestem Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie, poszukuje osób bardzo dobrze znające frameworki, takie jak:
- Symfony, - Zend Framework, - Kohana, - Yii, - CodeIgniter. Miał bym wielką prośbę oto, aby każdy chętny opisał poszczególny framework, którego najlepiej zna. Potrzebne jest mi to do pewnej można powiedzieć pracy domowej ![]() Prosiłbym o zgłoszenie się do mnie przez prywatną wiadomość, tam przekaże więcej informacji jakie mnie interesują. Pozdrawiam i dziękuję za każdą pomoc, Daimon93 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spadłem z krzesła ;-)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 1 Dołączył: 11.05.2012 Skąd: jestem Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobrze że nie wyskoczyłeś przez okno
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. nie odrabiamy zadań domowych
![]() 2. na wikipedii jest dokładny opis wszystkich FW (jeśli nie PL to EN). -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wybacz, ale Twoja prośba to zwykłe "weźcie i zróbcie" - chyba, że chodzi Ci o jakieś informacje, które nie są ogólnodostępne - wtedy napisz czego szukasz, bo nie sądzę aby ktoś zgłosił się do Ciebie na pw, żeby odrobić Twoją pracę domową.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Nie odrabiamy prac domowych ;-). Zamykam.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.06.2025 - 17:45 |