![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 168 Pomógł: 126 Dołączył: 5.02.2010 Skąd: Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
czy istnieją w internecie jakieś dobre tutoriale od podstaw po jakieś bardziej zaawansowane techniki programowania w tym FW, ale w języku POLSKIM ? W języku angielskim jest tego więcej, ale chodzi mi o nasz rodowy. Wiem o tym, że mogę korzystać z dokumentacji symfony, ale ja bym wolał coś zobaczyć po kolei jak działa itd. Albo nawet w języku angielskim może być, ale pokazane na przykładach co i jak. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zajrzyj na helion.pl > "Włodzimierz Gajda"
Ten post edytował pyro 31.12.2012, 02:11:04 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 168 Pomógł: 126 Dołączył: 5.02.2010 Skąd: Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli chodzi o książkę, to taką już posiadam, ale ona opisuje konkretnie same podstawy, a gdzie np. Listenery, Eventy i jeszcze pewnie wiele innych rzeczy tego typu ? Akurat to napisałem, bo to mi ostatnio polecano do użycia tutaj na forum żeby dostać się w konstruktorze kontrolera do containera.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 709 Pomógł: 176 Dołączył: 24.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na YouTube jest kanał gdzie spokojnie poznasz podstawy:
http://www.youtube.com/user/ai4multimedia jednak bardziej rozbudowanych tutoriali PL nie znalazłem, czasem na blogach pojawiają się pojedyncze wpisy |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 01:13 |