![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym odpalić kamerę na forum zrobionym w phpbb3 Skype umiem obsługiwać ale w tym temacie jestem mega zielony. Chciałbym aby kamerka pokazywała gdzieś na forum (na dole w stopce np) obraz. Jak to można zrobić? Wiem że pytanie troszkę dziwaczne i niekonwencjonalne, niemniej jednak bardzo proszę o pomoc.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 164 Pomógł: 9 Dołączył: 30.12.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znaczy rozumiem, że chcesz streamować obraz na forum, który jest przetwarzany przez Skype?
-------------------- Pomoglem? Daj pomogl!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 45 Pomógł: 16 Dołączył: 28.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli chcesz streamować obraz i nie musi to być Skype, to polecam twitch.tv(chociaż to głównie gry) i program Open Broadcaster.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Panowie ja chce po prostu odpalić kamerkę i to co ona nagrywa pokazuje sie w okienku na forum.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 19 Dołączył: 4.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to może VLC i opcja strumieniowania?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Kurde powinienem napisac w przedszkolu... :/
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.06.2025 - 05:29 |