![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 1 Dołączył: 19.03.2012 Skąd: Września Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wiem że tytuł dziwny. Chodzi mi o to żeby w pliku index nie było pętli tylko żeby wyświetlało to co w niej jest (wiem dziwenie opisane). Poprostu w pliku po.php wykonuje się pentala a odczytujemy zmienne w pliku index.
plik po.php
i plik index.php Ten post edytował kalafior122 29.12.2012, 18:37:59 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 578 Pomógł: 69 Dołączył: 15.04.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie rozumiem.
Pliki są wykonywane po sobie? Jeśli tak, to wyniki z pierwszego wrzucasz w jakąś tabelę mysql a w drugim pobierasz. Jeśli jednocześnie, to: jak jednocześnie?? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 1 Dołączył: 19.03.2012 Skąd: Września Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
praktycznie jest taki niby system newsów do cms i chce żeby osoba tworząca sobie szablon miała do dyspozycji tylko funkcje i zmnienne ew. include (chodzi o wygode usera że nie musi umieć php (tylko zmienne i wpisanie wywołanie funkcji) wystrczy tylko html i css jeżeli chce własny szablon)
poradziłem sobie sam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Dzięki za chęci temat do zamknięcia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 20:33 |