![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 29.12.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak jak w temacie, poniżej dołączam kod. O godzinie 3:30 nie widzę przyczyny tego problemu, dlatego bardzo liczę na Waszą pomoc
![]() PS. Proszę się za bardzo nie załamywać nad jakością kodu - na razie głównym celem jest to, żeby działało. Jak już będę w stanie napisać działający skrypt, wtedy będzie można go zabezpieczać, upiększać i Bóg wie co jeszcze. Pozdrawiam! ![]()
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. nie index; a index();
2. nie '$id' a $id 3. ustaw error_reporting na E_ALL i powiedz czy czymś nie sypie |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 29.12.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poprawiłem z index; na index();, dzięki - właśnie takie pierdółki przeocza się o takiej godzinie
![]() Skrypt teraz pobiera informacje z bazy, jednak po kliknięciu w daną osobę, znowu nic się nie ładuje. Zmieniłem
na
ale dalej nic. Tak, jakby nie było żadnych informacji, nic się nie wczytuje - podobnie jak to było, gdy zapomniałem dać nawiasów przy index. Co do błędów: nauczyciele.php wyświetla:
czyli chodzi o warunki IF ze zmienną $_GET .. Na xamppie też mi się coś takiego robiło, ale na hostingu działało, wiec zignorowałem. Jakieś pomysły? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 377 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wyczytać z tego możesz że $_GET['p'] jest puste więc warunek się nie wykonuje. Sprawdzaj też od razu isset().
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
No ale właśnie teraz skrypt działą tak, ze gdy p jest puste, pokazuje się normalnie funkcja index();, a gdy p ma przypisaną wartość jako $_GET skrypt się nie wykonuje, jest pusto..
Może ktoś by mógł pomóc? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 728 Pomógł: 76 Dołączył: 12.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W funkcji show w ostatnim echo nie masz $ przy zmiennych po za tym dodawaj zawsze przy zapytaniach, wtedy jak sypnie błędem SQL to od razu będziesz wiedział:
mysql_query($sql) or die(mysql_error()); -------------------- gry flash online
Dobry hosting i tanie odnowienia domen firma: masternet. Zarabianie bez wysiłku na domenach bez ruchu: prolink. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.06.2025 - 10:19 |