![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 16 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A więc tak, skrypt jako taka działa, jednak zawsze widnijeje u góry treść erroru:
Cytat Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at c:\usr\krasnal\www\ffs\admin\index.php:6) in c:\usr\krasnal\www\ffs\admin\index.php on line 8 Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at c:\usr\krasnal\www\ffs\admin\index.php:6) in c:\usr\krasnal\www\ffs\admin\index.php on line 8 A skrypt wygląda tak:
Co zrobić aby zlikwidować ten błąd? przetrzepałem już istniejące tematy jednak rozwiązanie nie znalzłem, tzn są inne skrypty z już omówioną problematyką jednak jak na mnie zbyt skomplikowane pozdrawiam, fiszol -------------------- \o/
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po pierwsze zamiast session_register uzyj $_SESSION a po drugie to kod tak powinnien wyglądać:
Błąd był tam gdzie jest session_start() powinno zawsze być na poczatku skryptu a nie w środku ![]() Ten post edytował kubatron 16.09.2004, 13:06:19 -------------------- „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest;
nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.” Jan Paweł II |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2003 Skąd: Londyn / UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 16 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki, oba sposby działają, który zastoswać ? a może jeden i drugi??
pozdrawiam, fiszol -------------------- \o/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2003 Skąd: Londyn / UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musisz zastosowac obydwa
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 3.08.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skrypt korzysta z MySQL - a. Gdy chce się zalogować wyskakuje mi Błąd 404, a gdy otworze index.php calego tego skryptu dziala wszystko. Co zrobić??
Ten post edytował giciarz_1200` 12.11.2005, 21:20:38 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
@giciarz
http://forum.php.pl/index.php?showtopic=37...=0entry209487 - crossposting z racji ze topic ma ponad rok, autor pewnie sie nie pogniewa - zamykam. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.07.2025 - 15:30 |