Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> [HTML][PHP] Plik PHP do wysyłki maila, Mail
-Kamyk89-

Goście

Witam wszystkich,

Od paru już dni męczę się aby napisać do tego plik sendmail.php....Pomoże ktoś, kto się w tym orientuje ? Stawiam piwo normalnie za pomoc

1. <form action="js/sendmail.php" method="post" id="contact-form">
  2. <div class="row">
  3. <div class="holder span8"><div class="message"><div class="top"></div><div class="contents"><div id="alert"></div></div><div class="bottom"></div></div></div>
  4. <div class="field span8"><label for="name">Twoje imię (*):</label><input type="text" value="" class="input-text" id="name" name="name" /></div>
  5. <div class="field span8"><label for="email">Adres e-mail (*):</label><input type="text" value="" class="input-text" id="email" name="email" /></div>
  6. <div class="field span8"><label for="message">Wiadomość (*):</label><textarea class="input-textarea" id="message" name="message"></textarea></div>
  7. <div class="flied span8"><input type="submit" class="input-submit btn btn-red" value="Submit" /></div></div>
  8. </form>
Go to the top of the page
+Quote Post
!*!

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

http://pl.wikibooks.org/wiki/PHP/Formularze
http://pl.wikibooks.org/wiki/PHP/Instrukcja_if
isset()

Ten post edytował !*! 28.12.2012, 11:57:04

--------------------
Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta).
+Quote Post
-Kamyk89-

Goście

Html ograniam, ale to już dla mnie czarna magia, bez znajomości PHP nawet Twoje linki dużo nie pomogą, ale dziękuje bardzo za chęci smile.gif
+Quote Post
!*!

-----

A przejrzałeś te linki dokładnie (łącznie z całym działem)? Jest tam nawet gotowiec.

Ten post edytował !*! 28.12.2012, 12:04:26

--------------------
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta).
+Quote Post
-Kamyk89-

Goście

Tak przeglądałem, ale nigdzie nie widzę skryptu (PHP) , który by wyciągnął dane z mojego formularza w html`u i wysłał sad.gif
+Quote Post
!*!

-----

Dziwne... http://pl.wikibooks.org/wiki/PHP/Wysyłanie_e-maili połącz to z tym wyżej

1. // sendmail.php
  2. if(isset($_POST['submit']))
  3. {
  4. echo 'wysyłam mail?';
  5. mail() //...
  6. }

--------------------
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 21.08.2025 - 09:31