![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 1 Dołączył: 2.07.2012 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie!
W nawigacji strony na silniku MyBB dodałem swój kod pokazujący ilość graczy na serwerze lecz niestety strona się rozwala w Chrome natomiast w Firefox jest już ok mógłby ktoś pomóc? screeny: Chrome: ![]() Firefox: ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 10 Dołączył: 12.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Link
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
117 postów i jeszcze nie załapałeś, że bez jakiegoś fragmentu kodu niezbyt jesteśmy w stanie pomóc? Na aktualną naszą wiedzę mogę jedynie strzelać, że problemem są białe znaki między poszczególnymi elementami menu
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 1 Dołączył: 2.07.2012 Skąd: localhost Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za chęci ale już sobie poradziłem.
Nie wiem co było problemem ale przeniosłem kod php z szablonu do functions.php a w szablonie zincludowałem tylko ![]() Jeszcze raz dzięki za chęci! Temat do zamknięcia. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 21:29 |