![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2003 Skąd: Pieniny Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taka sytuacje: jest tabela, w ktorej w niektorych TD sa inputy. W sumie mam 3 znaczniki FORM do wysylania danych z inputow. Czy jest jakis sposob rozmieszczenia znacznikow FORM, zeby dalo sie zvalidowac stronke w xhtml 1.1? Probowalem juz chyba wszystkiego i zawsze FORM jest w niewlasciwym miejscu (opinia validatora).
-------------------- www.wapmagazine.pl pierwsza w Polsce bezplatna gazeta dostepna przez komorke i WWW !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Pokaż kawałek źródła.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2003 Skąd: Pieniny Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oto i kod... Probowalem roznych ustawien tych FORM, w tej chwili mam takie:
-------------------- www.wapmagazine.pl pierwsza w Polsce bezplatna gazeta dostepna przez komorke i WWW !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat <tr> <td style="width: 200px;">td> </tr> <tr> co to jest ? -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
W oryginale tego nie ma - troche ocenzurowalem kod i skasowalem wiecej niz trzeba bylo. Ale nie o to chodzi. Chodzi ewidentnie o FORM
![]() -------------------- www.wapmagazine.pl pierwsza w Polsce bezplatna gazeta dostepna przez komorke i WWW !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
działa ![]() -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
Z tym malym ale, ze ja w jednej tabeli chcialem miec trzy FORM (wiec nie szlo nie pokzyzowac tagów). No nic, rozbije na trzy tabele. Thx za dzialajacy przyklad
![]() -------------------- www.wapmagazine.pl pierwsza w Polsce bezplatna gazeta dostepna przez komorke i WWW !
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 09:07 |