![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 68 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2003 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam taki problem, napisalem skrypt subskrypcji prosciutki , formularzyk do zapisywania, i wykorzystanie mail() do rozsylania powiadmień o nowych rzeczach w serwisie (konkretnie chodzi o powiadomieniu o nowym typie dodany przez usera). Wszystko ladnie chodzi , uzytkownik dodaje typ, maile sie rozsylaja ... do czasu. Mam uzytkownikow na ktorych subskrypcje zapisalo sie ponad 300 osob , przy rozsylaniu takiej ilosci maili skrypt mi po prostu staje, maile wysylaja sie z 5 minut i dane ktore dodaje uzytkownik nie dodaja sie do mysqla , wlasciwie nie wkonuje sie dalsza czesc skryptu . Jednym słowem trwa to duzo za długo . Czy jest jakis sposob szybszego wysylania maili ? -------------------- BetPlanet - zapraszam
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 1 Dołączył: 3.04.2004 Skąd: Trójmiasto (Gdańsk) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam taki pomysł i nie wiem czy zadziała:
można by wygenerować w pętli nagłówek Bcc (ukryta kopia) i wysłać jednego maila z takim ogromnym 'dodatkowym nagłówkiem' -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:30 |