![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Administratorzy Postów: 1 552 Pomógł: 211 Dołączył: 7.07.2009 Skąd: NJ ![]() |
Przede wszystkim życzę Wam spędzenia ciepłych, spokojnych i rodzinnych Świąt, a w nadchodzącym 2013 roku - zdrowia, pomyślności oraz spełnienia Waszych marzeń. ![]() ![]() ![]() Z tej okazji, chciałabym podziękować Moderatorom za dużo pracy włożonej w dbanie o nasze forum oraz ogromne pokłady cierpliwości ![]() No i ostatnim co do kolejności, ale nie znaczenia: użytkownikom, tym mniej i bardziej zaawansowanym, chciałabym życzyć dodatkowo dużo motywacji do ciężkiej pracy oraz zadowolenia z tego, co udało Wam się już osiągnąć - fajnie, że jesteście z nami. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem, czy wypada komentować pod życzeniami, ale... w tym roku nie będzie świątecznego wystroju forum?
![]() również życzę wszystkim wesołych i spokojnych świąt ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 34 Dołączył: 21.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dołączam się.
Chciałem też zauważyć, że w URLu zamiast "_Swiat_" jest "_Cwiat_". ![]() Ten post edytował nmts 22.12.2012, 13:36:07 -------------------- Free Web Tools - narzędzia dla programistów, webdeveloperów i specjalistów seo...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 23.12.2012 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
najlepszego dla wszystkich!
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 4 Dołączył: 10.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja również chciałbym się dołączyć do życzeń, wszystkiego dobrego! =]
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 09:54 |