![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 21.12.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam do sprzedania skrypt galerii trójwymiarowych modeli na stronę WWW. Skrypt sprzedaję jednej osobie, która przejmuje wszystkie prawa do niego. Osoba ta może udostępniać go bezpłatnie lub odpłatnie i sporo zarobić, ponieważ skrypt ten jest pierwszym skryptem galerii modeli 3D na stronę WWW. Ja ze względów sobie wiadomych nie mam czasu na marketing i promocje, dlatego chcę przekazać skrypt w ręce innej osoby. ![]() Instalacja skryptu jest bardzo prosta i ogranicza się do dołączeniu odpowiednich plików, dodaniu kontenera (zwykłego diva o podanym id) i zainicjowaniu skryptu. Dodawanie modeli polega na wklejaniu ich do folderu "models". Modele muszą być wcześniej wyeksportowane do formatu *.js. Wszystkie elementy interfejsu (tło, przyciski) można zmienić poprzez podmianę odpowiedniego pliku. Galeria obsługuje również klawiaturę. ![]() Demo: http://www.youtube.com/watch?v=UQTeM2bakNI Resztę informacji podam osobom zainteresowanym. Wstępna cena to 3000zł. O kontakt proszę na e-mail: ligeziak@interia.pl. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 17:40 |