![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 305 Pomógł: 3 Dołączył: 4.08.2006 Skąd: GDA Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Problem jest dosyć prosty ale nie mogę sobie poradzić z nim. Otóż chcę by odpowiedzi były zwracane jedna pod drugą a nie jak teraz ze pojawiają się w tym samym div więc się nadpisują. Kod $(function() { $('#file_upload').uploadify({ 'formData' : { 'timestamp' : '<?php echo $timestamp;?>', 'token' : '<?php echo md5('unique_salt' . $timestamp);?>' }, 'swf' : 'uploadify.swf', 'uploader' : 'uploadify.php', 'multi':'true', 'onUploadComplete' : function(fileObj) { $('#tmpUploaded').load("sprawdz.php?id=" + fileObj.name); $('#tmpUploaded').show(); return false; } }); }); sprawdz.php Zlokalizowałem główny problem po długiej walce otóż jeśli użyję w kodzie: Cytat 'onUploadSuccess' : function(file, data, response) { $('#filesUp').append('<div class="tmpUploaded">OK</div>'); return false; } To odpowiedzi wyświetlają się jedna pod drugą. Natomiast po użyciu kod: Cytat 'onUploadSuccess' : function(file, data, response) { $('#filesUp').append('<div class="tmpUploaded">'); $('#filesUp').load("sprawdz.php?id=" + file.name); $('#filesUp').append('</div>'); return false; } Nadpisuje się ciągle jeden div zamiast wyświetlać jeden pod drugim. Czy związu z tym ktoś może mi pomóć jak to zorganizować lub ominąć load aby się wyświetlały odpowiedzi a nie nadpisywały :-( |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 08:07 |