Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> Problem z touchpadem po aktualizacji Windows
adgad

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam, mam problem z touchpadem. Model laptopa to samsung rf510, touchpad działa świetnie po instalacji Windowsa, aż do aktualizacji windowsa. Wcześniej miałem W7 i problem był po kilku tygodniach jak instalowały się kolejne poprawki - wtedy to touchpad po którymś update windowsa przestał działać jak należy- mianowicie nie działało przwijanie - czyli scroll. Radziłem to sobie przez wyłączanie aktualizacji. Niestety ostatnio zainstalowałem W8 i dzieje się podobnie, aktualizacje włączają się automatycznie, nie wiem gdzie to zmienić, nie ma w tym samym miejscu co w W7, pomyslałem że może nie będzie kłopotu z touchpadem, a tu kicha. Po którymś updacie W8 touchpad również w pełni nie działa. Próbowałem zainstatlować sterowniki - pobrałem od samsunga, ale kicha - to nie pomogło. Macie może radę na to? Jak sobie z tym poradzić? Czy wiecie jaki proces/usługa w systemie odpowiada za touchpada(może aktualizacje go wyłączyły)? Będę wdzięczny za pomoc.

Nikt nie miał podobnego problemu że po n-tej aktualizacji systemu touchpad przestał działać(przesuwanie góra-dół)?
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 20.08.2025 - 06:37