![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 265 Pomógł: 4 Dołączył: 30.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Więc mam system portalowy post nuke ale niewiem jak wstawić title żeby po najechaniu na jakiś link sie wyświetlał napis
![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
POkaż jakiś kod.
POzatym title to chyba w htmlu a nie w php. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 287 Pomógł: 0 Dołączył: 26.02.2003 Skąd: Ow/Pn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm...
-------------------- Reklamowa Oklejanie Samochodów: oklejanie pojazdów / tel. 62 597 74 48
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 123 Pomógł: 0 Dołączył: 1.12.2003 Skąd: Chełmno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szczerze mówiąc nie wiem o co Ci chodzi... przecież działa
![]() Może poczytaj o tzw chmurkach vel dymkach w Javie... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 85 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Lubin Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
![]() Ech......... niektórzy tu nie myśla czy co? Czytaj dokładnie Topic! Chodzi mu o to, że chce mieć w Postnuke w linkach atrybut "title". [---------------------] Sprawdź w kodzie themsa, lub pokombiinuj w bazie danych w menu, linkach. Do moderatorów: Nie, ja nikogo nie obrażam. -------------------- Save you mouth for windows!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 265 Pomógł: 4 Dołączył: 30.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam np. takie coś :
Kod ."<a href=\"user.php\"><font class=\"user\"><b><font size=\"2\" face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\" color=\"black\">Dołącz do nas >></b></font></a>\n" Jak odpisuje w Kod <a href=\"user.php\" title=\"Rejestracja\"> To mi sie nic nie zmienia a jak zmienie na Kod <a href=\"user.php\" title="Rejestracja"> To mi wyskakuje napis że w danym pliku i w danej lini jest błąd ![]() Jeśli ktoś chce wiedzieć o jaki efekt mi mniej więcej chodzi to można zobaczyć TU Po najechaniu na "Darmowa rejestracja" Pozdrawiam ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
3 sekundy zajęło mi otwarcie tej strony, następne 3 poświęciłem na wyśiwtlenie sobie jej źródła. Po dziesiątej sekundzie miałem już namierzony link w źródle strony i funkcję wywoływaną przez onmouseover.
Ale nie potrzebowałem tego, więc stwierdziłem, że nie ma co marnować mojego cennego czasu, przestałem przeglądać kod tej strony i zająłem się ważniejszymi rzeczami; zacząłem dłubać w nosie! Stąd więc wiem, że to o co pytasz jest na wyciągnięcie TWojej ręki, a że nie chcesz jej wyciągnąć to już zasługa Twojego lenistwa. Aha, wątek zamykam z powodów opisanych powyżej oraz z powodu umieszczenia go nie w tym dziale co trzeba. -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 09:52 |