![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 16.12.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam nie znam zbyt dobrze języka PHP,dlatego głównie korzystałem z gotowych skryptów, ale chętnie się uczę.
Mam stronę===strona na której poźniej będzie galeria zdjęć. Zastosowałem statystyki Estats, ale działają one tylko do głównej strony, nie chce pobierać danych z podstron. Chciałbym, aby parametry były pobierane również z podstron, na których będzie tylko zdjęcie np. http://photopictures.ugu.pl/zdjęcie1.png Nie mogę dodać tam kodu pobierającego w postaci tekstu, bo jest to zdjęcie. Jeżeli jest jakiś sposób aby dodać skrypt pobierający do tej strony to chętnie wysłucham jak to zrobić. Ewentualnie mogłoby być coś takiego jak zastosowane w statystykach GoStats, gdzie po wklejeniu obrazkapobierane są parametry użytkownika, ale musiałby to być mój wybrany obrazek. Nie ma różnicy, czy będzie to zapisane w pliku txt na serwerze, czy też w bazie danych.
bump? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 226 Pomógł: 25 Dołączył: 22.05.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Utwórz podstronę, na której wstawisz zdjęcie za pomocą HTMLa?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 16.12.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale to ma być cała galeria zdjęć potem i długo trwać będzie robienie strony w HTML i wklejanie tam URL każdego obrazka...
Da się to na pewno jakoś zrobić, aby automatycznie do każdej podstrony skrypt wywoływał się sam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 20:30 |