![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 578 Pomógł: 69 Dołączył: 15.04.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Ostatnio próbuję zrobić coś ciekawszego niż 'SELECT' w mysql i okazuje się że mam z tym problem. W każdym kursie deklaracja funkcji wygląda mniej-więcej tak:
U mnie (serwer wykupiony w dih.pl) taka komenda się wykrzacza. Co prawda działa:
Jednak nie jestem w stanie w żaden sposób zadeklarować zmiennej, co już jest problemem. O co może chodzić? Może mam jakąś prostszą składnię? Może da się to zmienić, a może inaczej się deklaruje zmienne niż przez DECLARE? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 141 Dołączył: 19.09.2006 Skąd: B-tów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w polu separator wpisz $$
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 578 Pomógł: 69 Dołączył: 15.04.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Polu separator?
Proszę rozwiń, bo próbuję to ugryźć i nie widzę w deklaracji zmiennej, ani funkcji pola separator... Dla skupienia uwagi mój kod który się wykrzacza przy declare:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 141 Dołączył: 19.09.2006 Skąd: B-tów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:22 |