![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 19.03.2003 Skąd: Piła Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod Fatal error: Call to undefined function: message_die() in c:usrkrasnalwwwvsportlekkoatletykanewshtmldbdb.php on line 88
Moglby ktos mi wytlumaczyc co nieco co to moze oznaczac? Albo dac linka do jakiegos dobrego faqa na temat instalacji phpnuke? Z gory dzięki! Pozdr ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 30.06.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tez to miałem.
nie wiem co to bo sie nie znam;) Ale skasowalem wszysko i zainstalowalem krok po kroku i teraz chodzi prawie cacy:D. Popierwsze podaj szczegóły, czy zrobiłeś dokładnie baze danych, czy poustawiałeś wszysko w config.php w nuke'u?? -------------------- iksor
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 30.06.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
już wiem dlaczego to wyskakiwało!
Wystarczy że zmienisz ustawienia w pliku config.php, tzn ustawisz nazwe bazy danych, usera i haslo, aha no i host. Jeśli tak jak ja masz krasnala to standardowe to User : root host : localhost basename : nuke password : krasnal Powodzienia! -------------------- iksor
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 19.03.2003 Skąd: Piła Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Troche przestarzaly temat, odpowiedz po 3 miechach
![]() pozdr |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 22:01 |