![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 89 Pomógł: 0 Dołączył: 11.12.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Siemka mógłby ktoś mi napisać zapytanie do mysql które wyswietli mi nick najnowszego uzytkownika?? może go sprawdzac za pomocą id
Skrypcik gdzie wpisuje zapytanie wygląda tak : |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 587 Pomógł: 131 Dołączył: 8.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
A tak nie prościej?
-------------------- Despite the tons of examples and docs, mod_rewrite is voodoo. Damned cool voodoo, but still voodoo. --Brian Moore
I never go looking for a sucker. I look for a Champion and make a sucker of of him. --Amarillo Slim Home-made : js-gui-classes | Accordion | Tabs | Carousel / php-sms-classes | Obsługa bramki SMS MultiInfo | Obsługa bramki SMS Mobiltek |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 89 Pomógł: 0 Dołączył: 11.12.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skrypt wywala błąd bo chodzi tutaj mi o skrypt w ten sposób aby wyswietliło mi NICK konta które ma największe id a twój skrypt nic nie robi i wywala błąd zapytania
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 527 Pomógł: 438 Dołączył: 28.06.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() ![]() -------------------- If you're good at something, never do it for free.
Potrzebujesz skryptu JS lub PHP - szukasz kogoś kto przetestuje twoją aplikację pod względem bezpieczeństwa? Szybko i solidnie? Napisz ;) Mój blog - Jak zwiększyć wydajność front-endu - O buforowaniu wyjścia w PHP słów kilka... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 233 Pomógł: 87 Dołączył: 6.03.2009 Ostrzeżenie: (40%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() ![]() Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /..../..../...../index.php on line 92 To własnie linia z tym zapytaniem wygląda mi na to ze nie moze odczytać stringu ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 550 Pomógł: 75 Dołączył: 5.06.2012 Skąd: Lębork Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To, że wywala w tej linijce błąd nie koniecznie świadczy o tym, że w niej jest błąd.
![]() Zapytanie jest również moim zdaniem ok. Spróbuj wprowadzić zapytanie i wyświetlenie do komentarza. Jeżeli skrypt będzie chodził poprawnie to znaczy, że jednak coś w nich jest złe. ;p |
|
|
![]()
|
|
Wykonałem to zapytanie w phpmyadmin i zwróciło to co powinno czyli wszystko dobrze niżej podaje kod skryptu moze ktos zauważy błąd:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 380 Pomógł: 1116 Dołączył: 30.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nawet jak wkleiłeś na forum masz zaznaczony błąd składniowy na końcu 5 linii.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Nawet jak poprawiam go na
i To i tak wyskakuje ten sam error |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 550 Pomógł: 75 Dołączył: 5.06.2012 Skąd: Lębork Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapytania muszą być w " " ...
Czyli Pamiętak, że wszystkie nawiasy muszą być domknięte. I nie może być dodatkowych, niepotrzebnych domknięć. Ten post edytował Wazniak96 12.12.2012, 15:25:04 |
|
|
![]()
|
|
Wazniak dziękówa nie wiem jak mogłem tego nie zauważyć i sie męczyłem heh temat rozwiązany dziękuje wszystkim za pomoc.
|
|
|
![]()
|
|
Spoko. Tak na przyszłość. Kiedy czytamy tylko jeden rekord (LIMIT 1) to nie musimy używać pętli ;p
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 17:41 |