![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 14.11.2011 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisałem "klasę" do zmieniania rozmiaru zdjęć. Wiem że nie jest profesjonalnie napisana, ale cóż. Problem jest taki że wynikiem działania nie jest zmieniony obrazek tylko napis obrazek- tak jakby nie było tego zdjęcia a jest.
size.php
resize.php - klasa
Podane zdjęcie znajduje się na serwerze. http://artisan-programista.xaa.pl/size.php - przykład złego działania |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
include('resize.php');
header('Content-Type: image/jpg'); $klasa=new ResizeImg('lay.png',300); Przecież ty tym kodem nic nie robisz? Nie robisz żadnego resize.... jedyne co robisz, to inicjalizujesz obiekt swojej klasy i nic więcej. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 14.11.2011 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmieniłem troche, ale nic nie dało
size.php
resize.php
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Twój kod nie generuje do przeglądarki ani jednego znaku.
Włacz wyświetlanie wszystkich błędów, wywal na razie te nagłówki, to może coś się uda zobaczyć wkoncu Tu masz napisane jak włączyc błedy: Temat: Jak poprawnie zada pytanie -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 15:39 |