![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 23 Dołączył: 3.06.2006 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Jestem projektantem/programistą stron i aplikacji internetowych. Od ponad 10 lat zajmuję się komercyjnym programowaniem w PHP w opraciu o bazy danych MySQL/PostgreSQL/Oracle. Chętnię podejmę się zleceń na strony internetowe i aplikacje działające w środowisku przeglądarek internetowych. Zainteresowany jestem raczej podjęciem długofalowej współpracy. Istnieje możliwość wystawienia faktur VAT. Umiejętności: Programowanie:
Systemy bazodanowe:
Projektowanie aplikacji:
W razie zainteresowania proszę o kontakt za pomocą PW. Pozdrawiam, Michał. Ten post edytował mokry 10.12.2012, 13:37:18 -------------------- Pomogłem? Podziękuj proszę klikając poniżej "POMÓGŁ" ;)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 1 Dołączył: 28.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem zainsteresowany Pańskimi usługami.
Proszę o kontakt na adres e-mail: z.krzewinski@wp.pl |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jestem zainteresowany Pańskimi usługami w zakresie PostgreSQL. Proszę o kontakt slawomir.jagodzinski@gmail.com
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 1 Dołączył: 28.01.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuję Panu Michałowi za współpracę.
Z tego miejsca chciałbym polecić usługi Pana Michała w zakresie projektowania i wdrażania aplikacji napisanych pod moje potrzeby. Cena za wykonanie zleceń może nie była najniższa wśród ofert, ale fachowość, terminowość i możliwość wystawienia faktury VAT i odliczenia od podatku zrekompensowały wszystko. Pozdrawiam i życzę wielu zleceń, Zbigniew. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 23 Dołączył: 3.06.2006 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W związku z "obrobieniem" się z aktualnymi projektami i większą ilością czasu, odświeżam ogłoszenie.
-------------------- Pomogłem? Podziękuj proszę klikając poniżej "POMÓGŁ" ;)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 29.05.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zdecydowanie polecam usługi Pana Michała.
Doskonały kontakt i błyskawiczne wprowadzenie zleconych modyfikacji. Szczerze polecam ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 9.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo miło jest współpracować z panem Michałem, wykonane zlecenia cechują się dużą dokładnością, fachowo i rzetelnie wykonane. Serdecznie polecam
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 04:25 |