![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 7.04.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
witam,
jak pobrać obrócz miniaturki, jeszcze tytułfilmiku? ta funkcja pobiera tylko miniaturkę
w osobnym pliku wklejam link lilmiku, z którego czyta powyższa funkcja. szukałem w google i znalazłem takie coś więc to wklejałem na różne sposoby lecz nie działa.. jak mam niby to zrobić? |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 10.12.2012 Ostrzeżenie: (0%)
|
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 7.04.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
dzieki ale nie o to mi chodziło. posiadam skrypt, który używa funkcji którą przeddstawiłem powyżej i muszę go tak przerobić, żeby wyświetlał mi jeszcze tytuł..
|
|
|
|
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
Jak to wstawiasz
Zrób dumpa i zobacz czy item jest obiektem czy może to zwykły string czy coś innego Ten post edytował skowron-line 10.12.2012, 12:45:51 -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
|
|
|
|
|
tak też nie działa. Co to znaczy zrobić dumpa?
|
|
|
|
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 709 Pomógł: 176 Dołączył: 24.10.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
Chodzi o to żebyś zastosował var_dump na zmiennej $item lub tablicy $props_GL i zobaczył co w nich jest.
-------------------- http://d3ut3r.wordpress.com/ | mysql_* jest przestarzałe UŻYWAJ PDO!
|
|
|
|
|
|
|
|
wybaczcie ale nie bardzo wiem jak mam to zrobić.. muszę to dodać do tego kodu powyżej?
|
|
|
|
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%)
|
wybaczcie ale nie bardzo wiem jak mam to zrobić.. muszę to dodać do tego kodu powyżej? Wystarczy jak o tym pomyślisz. No pewnie że musisz to tam dodać w pętli daj -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 233 Pomógł: 87 Dołączył: 6.03.2009 Ostrzeżenie: (40%)
|
ale po co to wszystko skoro yt daje oficjalne api?
jeśli mi ktoś odpowie to kupie mu mercedesa sześćsete. |
|
|
|
|
|
|
|
zwróciło mi takie coś:
ale po co to wszystko skoro yt daje oficjalne api? jeśli mi ktoś odpowie to kupie mu mercedesa sześćsete. ponieważ posiadam skrypt, który jeśli kliknę w miniaturkę którą wyświetla mi pętla, to mogę wykonywać różne operacje na tym filmiku, np oglądać go w innym oknie |
|
|
|
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 709 Pomógł: 176 Dołączył: 24.10.2010 Ostrzeżenie: (0%)
|
W takim razie ze zmiennej $item nie pobierzesz tytułu, musiałbyś napisać kolejną funkcję która pobierze zamiast miniatury filmu, jego tytuł tak czy inaczej jak już wyżej wspomniano jest oficjalne API do tego a pozostałe funkcjonalności typu "różne operacje na tym filmiku" zapewne da się wykonać z uwzględnieniem tegoż API. Dodatkowo zyskasz możliwość dalszej rozbudowy o wiele mniejszym kosztem.
-------------------- http://d3ut3r.wordpress.com/ | mysql_* jest przestarzałe UŻYWAJ PDO!
|
|
|
|
|
|
|
|
a jeśli chciałbym zostać przy swoim skrypcie, to jak muszę to zrobić? zamiast $item wstawić $string ?
albo chociaż jak przerobić oficjalne API aby odczytywało mi link filmiku z pliku, jak to dotychczas robi ten skrypt? |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 20.08.2025 - 01:54 |