![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 1 Dołączył: 9.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam w .htacces regułe na przyjazne linki.
Na stronie mam linki Wszystkie oprócz galerii działają, w przypadku galerii po kliknięciu w pasku adresu pojawia się: galeria/?pgs=galeria Sprawdzałem jakieś cache etc, inne przeglądarki i nic! :-) Macie jakieś pomysły? P.S. Jak dam np. /galeria1 to już działa ![]() -------------------- www.przebrno.pl - Spokojne wakacje dla każego
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 307 Pomógł: 37 Dołączył: 9.11.2010 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1)Nie pokazałeś jak wygląda router
2)Czy aby przypadkiem katalog galeria nie istnieje 'fizycznie' na HDD ? To będzie najprawdopodobniej stanowiło sedno Twoje problemu. Ten post edytował Uriziel01 10.12.2012, 13:48:50 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 1 Dołączył: 9.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuję bardzo za odpowiedź.
Okazała się trafna ![]() Przy okazji zapytam, bo nie jestem w temacie aż tak obeznany, cóż to ten router? :-)) -------------------- www.przebrno.pl - Spokojne wakacje dla każego
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 18:00 |