![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przydałby sie opis co oznacza czerwona ikonka przy forum "Newsy" - długo sie nad tym głowiłem, aż spojrzałem na nazwe obrazka i już wiem, że forum jest tylko do odczytu. Ale nigdzie nie jest to opisane.
Poza tym przydałby sie jakiś delikatniejszy kolor. ![]() -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
a Ja troche nie rozumie
![]() Tam miały byc komentarze a teraz tylko do odczytu cioto ma byc? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 121 Pomógł: 1 Dołączył: 4.01.2004 Skąd: Jawor Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tez jestem za delikatniejszym kolorem
![]() hwao a zauwazyles komentarze na php.pl ![]() -------------------- www:
WebMind.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(kyno @ 2004-09-13 18:43:07) ...a zauwazyles komentarze na php.pl ![]() Prosze prosze, jakie zmiany. Podoba mi sie ![]() -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszystkie ikonki maja atrybut alt, ta nie jest wyjatkowa. Kilka sekund stracilem na to, zeby do tego dojsc
![]() -------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mają alt, ale w Mozilli Firefox sie nie wyświetla
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 407 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2002 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bo nie do tego alt sluzy za co uznal go ie
![]() -------------------- Zalew :: http://jakubzalewski.info
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Do tej takiej 'chmurki' sluzy title="costam" :-)
Jak juz ruszyly kometarze na php.pl to super :-) lecz wg mnie powinna ta ikonka byc mniej czerwona zbyt sie w oczy rzuca :-) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A to fakt.. mnie sie tak rzucila, ze gdybym nie zaslonil oczu to by mi je wybila ;]
-------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 06:50 |