![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 249 Pomógł: 30 Dołączył: 18.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Startuję niedługo z projektem, framework już wybrany - Symfony 2.1 natomiast zastanawiam się czy używać Sonata Admin Bundle. Projekt będzie miał panel administracyjny z kilkoma poziomami uprawnień, dodatkowo uprawnienia do konkretnych zasobów, trochę tabel typu słownikowego, ale również trochę bardziej skomplikowanych formularzy (niektóre może z wykorzystaniem AJAX).
Dodam jeszcze, że do Symfony 2 i Sonata miałem już jedno podejście i nie czułem się w tym komfortowo (przyzwyczajenia z KohanaPHP). Miałem wrażenie, że jestem ograniczany przez możliwości Sonaty. Proszę o opinie osób które pisały w Symfony 2 i używały Sonaty (lub nie) o opinie, to co można przeczytać na stronie projektu to jedno, a praktyka to drugie. Z doświadczenia wiem, że czasami przy czymś takim trzeba się sporo nagimnastykować by uzyskać porządany efekt i może warto nie iść na skróty tylko ręcznie budować panel administracyjny? // edit Zapomniałem dodać, że zamierzam używać Twitter Bootstrap. Ten post edytował grzesiek_g 7.12.2012, 15:25:58 -------------------- Warsztat: Ubuntu 12.10, PHPStorm
http://vertoo.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:20 |