![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 200 Pomógł: 1 Dołączył: 4.08.2012 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
tak to wyglada:
kod nie działa. Mozecie mi pomoc to rozwiazac? Dodam tylko ze wprowadzilem linijke print_r($_FILES) co dalo mi Array(). A wiec pusta tablica plikow czyli php w ogole nie widzi przesłanego pliku. gdzie lezy blad? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
NIe za duzo tych formów dałes?
Wywal o to: <form action="profile.php" method="post"> -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 200 Pomógł: 1 Dołączył: 4.08.2012 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
dzieki faktycznie przeoczenie. ale teraz mam inny problem. wszystko pisze w Netbeans (mam utworzony projekt). pliki przesyłam do folderu pics, a dokladnie do podfolderu avatars pics/avatars. No move_uploaded_file nie wrzuca mi do tego folderu przeslanego obrazu. I mam pytanie czy to ja mam ciagle cos walniete w skrypcie czy to jest jakos powiazane z netbeans i na normalnym serwerze powinno dzialac?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Netbeans nie ma tu nic do gadania.
Skopiuj dokładnie kod jaki masz, bo ta linijka co tu pokazałes to jeden wielki PARSE ERROR -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 20:35 |