![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 250 Pomógł: 11 Dołączył: 20.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Wykorzystuję u siebie ten skrypt: http://www.codemashups.com/dynamic-search-...jquery-and-php/ Po wpisaniu w pole wyszukiwania słowa pojawiają się odpowiednie dane z bazy danych. Czy da radę to zrobić tak aby po wejściu na wyszukiwarkę lista wszystkich danych pojawiła się na liście i dopiero jak wpisuję w wyszukiwarkę dane to lista jest odpowiednio odświeżana? W którym miejscu to można zmienić? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na pewno jest taka możliwość. Ja bym zaczął od poszukiwania fragmentu kodu odpowiedzialnego za filtrowanie (zapewne będzie to keyup).
-------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 250 Pomógł: 11 Dołączył: 20.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wyniki właśnie pojawiają się dzięki temu, czyli jak się cokolwiek wpisze w wyszukiwarkę.
Próbowałem na sztywno ustawić aby było coś wpisane w wyszukiwarkę, ale jednak trzeba samemu wykonać jakąś akcje na tym polu wyszukiwania aby jakieś wyniki się zaczęły pojawiać. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak masz tą funkcję:
to daj na starcie:
Czyli coś takiego:
|
|
|
![]()
|
|
spowodowało to, że nic się nie wyświetla, ani po załadowaniu tej strony ani po wpisywaniu coś w wyszukiwarkę
|
|
|
![]()
|
|
Spróbuj tego:
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 10:36 |