![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 3.12.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak mogę całą stronę (mając jej kod) przekonwerterować do działającego szablonu do Worpress'a?? próbowałem przepisać kod stosując poprawki w poradniku ze strony Jak stworzyć własny szablon Wordpress(przypadkowa strona) ale robi mi się totalny bajzel, nie wczytuje obrazków i pojawiają się dodatkowe menu nie wiadomo skąd....
Pomoże ktoś ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie da się tego wytłumaczyć w dwóch słowach. To jest praca na kilka chwil. Jeśli nie potrafisz tego zrobić, powierz robotę profesjonaliście.
-------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 3.12.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jeśli jesteś profesjonalistą mógłbyś to zrobić
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mógłbym coś takiego zrobić, ale oczywiście nie za darmo.
-------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
heh cóż to za świat... co takiego by Cię satysfakcjonowało??
może inni chętni w formie wolontariatu wesprzeć ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
heh cóż to za świat... co takiego by Cię satysfakcjonowało?? może inni chętni w formie wolontariatu wesprzeć ![]() ![]() No cóż, z tego żyję właśnie, taka praca, za coś trzeba kupić ten przysłowiowy kieliszek chleba. ![]() -------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
hmmm drogo byś sobie policzył
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 20:03 |