![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pytanie pewnie bardzo glupie, ale nie potrafie sobie poradzić. Siedze nad tym, kombinuje i zero efektu.
A wiec mam okienko logowania, ze sprawdzaniem czy wszystko uzupełnione itd. Zależy mi aby te komunikaty, że coś jest puste wyświetlało się nad okienkiem do logowania. W tej chwili po naciśnięciu Senda znika formatka logowania i pojawia się sam komunikat. Proszę o pomoc w tym pewnie prostym problemie.
Ten post edytował kryko 2.12.2012, 20:36:32 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 109 Pomógł: 13 Dołączył: 7.04.2012 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
-------------------- Zlecenia PHP / MYSQL / JAVASCRIPT / C++ / CSS / HTML na PW
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety nie działa. Już sam próbowałem w ten sposób i dlatego postanowiłem już napisać na forum aby ktoś inny coś podpowiedział.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 75 Pomógł: 20 Dołączył: 8.10.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Daj kod html przed skryptem php. Jak w php dajesz die to zatrzymujesz skrypt przez co tresc html sie dalej nie wyswietla
Ten post edytował tab 2.12.2012, 21:35:59 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oddziel sprawdzanie błędów od HTML. Tj.
Całą funkcję wywołujesz po przesłaniu formularza.
Teraz zajmij się wizualizacją.
Funkcję powyższą wywołujesz w dowolnym miejscu strony przekazując jako parametr tablicę z funkcji sprawdzającej błędy. -------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 23:45 |