![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 28 Dołączył: 9.08.2004 Skąd: Stargard Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak jak w temacie: chciałbym wiedzieć w jaki sposób zrobić w php skrypt robiący backup danych MySQL`a jak i samej struktury, no i też skrypt ktory mógłby przywrócić dane z backup`u... nie chodzi mi o mysqldump etc. bo dostępu do shell`a nie mam...
gdzie można znaleść jakieś opisy, artykuły na ten temat? w google`u znalazłem informacje na temat MS SQL Servera... :/ z góry dziękuje za odpowiedzi |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 5 Dołączył: 24.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a masz dostep do phpmyadmin jak jest zainstalowany? tam masz opcje do tego jak cos
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 121 Pomógł: 1 Dołączył: 4.01.2004 Skąd: Jawor Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukaj na www.phpclasses.org jest tam tego mnustwo, albo na Hotscripts.com
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
exec" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual() + odpowiednia komenda
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 1 Dołączył: 3.04.2004 Skąd: Trójmiasto (Gdańsk) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(kicaj_ @ 2004-09-12 17:07:37) exec" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual() + odpowiednia komenda Cytat(cim) nie chodzi mi o mysqldump etc. bo dostępu do shell`a nie mam... możesz też wykorzystać źródła PHPMYAdmin - tylko musisz znaleźć odpowiedni fragment odpowiadający za eksport/import do/z pliku |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 193 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2003 Skąd: Brodnica (koło Torunia) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 03:39 |