![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Piszę tutaj ponieważ mam mały problem z stroną i nie bardzo wiem jak go teraz poprawić. Problem polega na tym że poniżej stopki strony przeglądarki dodają mały(~1 linijkowy) pusty pasek, przeszkadza w tym sensie że przez niego pojawia się pasek przewijania, a nie jest on potrzebny przecież. Próbowałem poustawiać 0px margin/padding ale niestety nie pomogło, próbowałem też ustawić display:block/inline również z 0 skutkiem. Link do strony: http://h93.xtreemhost.com/htdocs/ Pozdrawiam i z góry dziękuję, Zellus. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przede wszystkim napraw ten kod bo wszędzie są tagi <? i nie ma nawet doctype... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dane zostały specjalnie wycięte, bo nie wiem czy osoba której robię tę stronę chce by była ona teraz udostępniana(w tym znaczniki <?, na normalnej wersji działają prawidłowo... no doctype to rzeczywiście można dokleić, ale nie o to chodziło w moim pytaniu.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
strony z jakimiś śmieciami przed html zamiast doctype często świrują, dlatego poradziłem Ci żebyś to naprawił (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Niestety nie to był powód świrowania (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Czekam na dalsze propozycje
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 06:51 |