![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 4 Dołączył: 30.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki kod json: http://jsfiddle.net/jRaLT/
Chciałbym przetworzyć ją w jQuery. wrzucić to co mi niezbędne do tablic. I te tablice znowu przetworzyć. Mam taki kod:
Ale on zwraca najpierw player1 .length a później dopiero przetwarza JSON. Jak zrobić żeby najpierw przetwarzał JSON, wrzucił do tablicy player przetworzenie i dopiero na końcu wyświetliło się ile jest wpisów w nowej tablicy(umożliwiając przy tym jej przetworzenie). Ten post edytował ensei 30.11.2012, 07:49:13 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 395 Pomógł: 80 Dołączył: 24.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wielkość player1 możesz dopiero uzyskać po przetworzeniu odpowiedzi z test.php, więc umieść wyświetlanie na końcy funkcji zwrotnej.
Ten post edytował toffiak 30.11.2012, 09:40:00 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 4 Dołączył: 30.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm, dzięki.
Mam teraz taki kod:
W div player pokazuje ostatni element z tablicy player1, zawsze. A chciałbym żeby zmieniało się dynamicznie zgodnie z wartościami z alert. Już kombinowałem z tym trochę, dlatego się zwracam do Was. Wydaje mi się, że będę musiał json_decode w php użyć a w jquery tylko pętle, pętle, pętle. Jak myślicie? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:32 |