![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-tak_troche- |
![]()
|
Goście ![]() |
Cześć. Na początek taki kod:
To jeden z dziesiątek skryptów, które zamieniają WPISANY tekst na emotkę. Ale czy da się z tego zrobić emotkę klikalną... ?Tak, żeby nie trzeba było pisać, tylko klik i już...? |
|
|
-tak_troche- |
![]()
|
Goście ![]() |
Do tego powyżej - na taki skrypt:
Znalazłem to na http://forum.webhelp.pl/javascript/jak-to-zrobic-t10505.html ale nie działa. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz trochę dokładniej opisać co chcesz osiągnąć?
-------------------- |
|
|
-tak_troche- |
![]()
|
Goście ![]() |
Dokładniej: mam bardzo prostego czata na stronie (tzn chwilowo na localu) i postanowiłem dodać emotki. Ale takie, po których kliknięciu, w oknie, gdzie się wpisuje tekst, widać było ten tekst, którego emotkę się kliknie.
Po prostu: zamiast dajmy na to pisać w okienku :mgreen: - tylko "klik" na wybraną emotkę i tekst w miesjcu pisania sam się pojawia. Po lewej więc jest czat, po prawej klikalne emotki. Nie bardzo wiem, jak dokładniej mam to opisać... Ale dziękuję za zainteresowanie ![]() |
|
|
-uLLa- |
![]()
|
Goście ![]() |
........................................................................
...:::MNIE TAKIE COS TEZ BY SIE PRZYDALO:::... ........................................................................ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 13:26 |