![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 26.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
temat tematu może brzmi strasznie/kłopotliwie, ale mam nadzieję, że rozwiązanie jest proste:) Z JS miałem małą styczność, jednak wiem jak zrobić podstawowe czynności (tak sądzę). Jeśli chodzi o atrybut disable na jeden KONKRETNY button to nie ma problemu. Sprawa wygląda u mnie tak: Wybieram sobie ilość stron (do dokumentu), a następnie php generuje mi tytuł, treść i możliwość dodania obrazka wg. poniższego kodu:
Generalnie wszystko pod względem PHP działa mi jak należy. Problem jest właśnie z javascriptem. Po zaznaczeniu każdego checkbox'a powinien załączyć się button do ładowania pliku (domyślnie ustawiony na disable), a to mi właśnie nie działa. Pewnie pochrzaniłem coś ze skryptem:(
Javascripty (jQuerry) mam zamiar pomęczyć w niedalekiej przyszłości, a niestety ten element układanki jest mi potrzebny w zasadzie na wczoraj:P Liczę na pomoc z waszej strony;) POZDRAWIAM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 933 Pomógł: 460 Dołączył: 2.04.2010 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Jeśli pomogłem, kliknij proszę 'pomógł'. Dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 26.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ojej...spodziewałem się trywialnego rozwiązania, ale żeby aż tak
![]() Nie wiem czemu, ale ubzdurałem sobie, że disabled poprzed id nie można zmienić (zdawało mi się, że kiedyś tak próbowałem), a tu zonk. Dzięki bartuś za pomoc;) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 00:18 |