![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 16 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich
Chodzi mi o coś takiego: w tabeli1 między innymi są pola cLevel i Name, dajmy na to że użyję takiej kwerendy
Ta kwerendą wykonuję się bez problemowo, jednak ja chcem aby wartość pola cLevel została zrócona w postaci zmiennej jakiejś tam ( dajmy na to że będzie to $oczko) , abym mógł sobie później przypisać do niej kilka ifów etc; dla przykładu:
Myślę że jąsniej opisać się nie dało ![]() pozdrawiam, fiszol Ten post edytował fiszol 11.09.2004, 21:27:03 -------------------- \o/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 0 Dołączył: 14.07.2003 Skąd: z epoki lodowcowej Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm... przeciez to normalnie mozna...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 16 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ano można, ale widzisz, ja nigdy nie miałem jeszcze ptorzeby korzystania z czegoś takiego, i nieiwedziałem jak się do tego zabrać
![]() W każdym razie dziękuje niezmiernie, nawet niewiesz jak bardzo mi pomogłeś ;] jeszcze raz dzięki. pozdrawiam, fiszol -------------------- \o/
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.06.2025 - 04:36 |