![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 192 Pomógł: 12 Dołączył: 23.09.2010 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam pytanie... Kiedy nie można połączyć się z bazą mysql np. na wskutek konserwacji serwera... to czy można przekierować jakoś stronkę na plik w którym wyświetli się komunikat np. Trwają prace konserwacyjne... ![]()
a ja bym np. chciał aby die(include('blad.html') ![]() ![]() jest takie coś możliwe...? na zasadzie jak w pliku htaccass ustawiasz przekierowania do jakiegoś pliku przy błędzie np. 404 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 550 Pomógł: 75 Dołączył: 5.06.2012 Skąd: Lębork Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 192 Pomógł: 12 Dołączył: 23.09.2010 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok, dzieki za pomoc
![]() ups... chyba coś zle dalem
co tu jest źle ? błąd rozwiązany ![]() ![]()
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 15.10.2012 Skąd: Przemyśl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kiedyś to ja na forum zadawałem pytania, a teraz jeśli to ja znam odpowiedź to dlaczego by nie pomóc innym?
Bierz działający kod używam go przy wszystkich cms, które piszę działa!
Ten post edytował czuwaj 26.11.2012, 21:26:23 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 550 Pomógł: 75 Dołączył: 5.06.2012 Skąd: Lębork Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czuwaj to co napisałeś nie jest niczym wyjątkowym, że działa. Praktycznie każdy początkujący to potrafi. W dodatku twoja odpowiedź nie jest odpowiedzią na pytanie, które zadał twórca tematu
![]() Proponowałbym przechodzić powoli na PDO, a nie bawić się jeszcze w mysql_*, stwarza większe możliwości, także w obsłudze wyjątków i w nowszych wersjach PHP mysql_* ponoć ma być wyłączone. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 13:23 |