![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 61 Pomógł: 12 Dołączył: 1.05.2011 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/arrowheadsmiley.png) witam. Wpadłem z kumplem na pomysł żeby zrobić grę przeglądarkową (w ramach nauki). Link: http://remelia.aq.pl Jest to narazie wersja beta. Co o tym myślicie?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 249 Pomógł: 8 Dołączył: 10.08.2011 Skąd: Bełchatów Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Nie działa, wywala co chwilę mnie z gry, nie działające linki, zarejestrowałem konto
Cytat <script type="text/javascript">alert('xddd')</script> ale nie mogę się zalogować, daj jakieś konto testowe przy okazji.Brzydki layout. Nic ciekawego. Gdzie html doctype? Co to jest, jak to nie działa ?
Pomysł też żadna innowacja. Niestety, ale dosłownie nic mi się nie podoba (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) edit: a, nie - podoba mi się ta informacja o autorze i dacie dodania nad newsem (sam sposób, a nie graficznie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) PS. To mój 200 post (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ten post edytował binprogrammer 25.11.2012, 01:13:03 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 709 Pomógł: 176 Dołączył: 24.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W niektórych miejscach sypią się znaki PL, założyłem konto o pustym loginie i haśle i to działa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mogę się na nie nawet zalogować. HTML się sypie na podstronach,
Miasto -> loteria, zmieniłem firebugiem selecta z 50 na -5000000 przegrałem i wygrałem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tzn zabezpiecz to bo inaczej przegrać -5000 to jak dostać 5000. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 61 Pomógł: 12 Dołączył: 1.05.2011 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(binprogrammer) Co to jest, jak to nie działa ?
To jest skrypt z reklamami od Friko (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Do każdej strony dodają takie coś. Cytat(d3ut3r) Miasto -> loteria, zmieniłem firebugiem selecta z 50 na -5000000 przegrałem i wygrałem biggrin.gif tzn zabezpiecz to bo inaczej przegrać -5000 to jak dostać 5000. naprawię za chwilę (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 291 Pomógł: 45 Dołączył: 21.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat ďťżďťżNie udaĹo siÄ poĹÄ
czyÄ z bazÄ
danych Remelii. A druga kwestia - to bardzo ciekawe, że miałem więcej HP niż mogłem mieć i bardzo ładnie progress bar wyjeżdżał poza wyznaczone pole. -- Cytat Początkowy kosz nauki to 50 złota Za pierwszym razem koszt w opisie przycisków nie występuje (stąd wniosek, że wynosi zero) i dopiero dalej jest sumowane +10 przy kolejnych podbiciach. -- inna kwestia, że najpierw generujesz profil gracza (lewy panel), potem np. przeprowadzam walkę i spada mi HP i reszta ale w lewym panelu są one niezmienne -> ja tu widzę ajaxa i czasowe odświeżanie statusu postaci -- poexpiłem i wyszło z tego: - powyżej 5 levelu nie ma nic, poziom się nie wyświetla, można expić już tylko w nieskończoność - ranking to lista posortowana w/g bliżej nieokreślonych kategorii - mając więcej niż 5 level mogę walczyć z każdym w PvP - licznik w wyprawach liczy do 0:0 i zaczyna zliczać dalej od 59:59 w dół - mogę kupować dowolne bronie - mając broń słabą kupię mocniejszą, a mając mocniejszą kupię słabszą - powyżej 5 levela nie mogę iść do handlarza - wykonane zadania nie znikają ani nie oznaczają się jako wykonane Ogólnie masa niedoróbek. Ten post edytował klocu 25.11.2012, 13:41:13 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 468 Pomógł: 36 Dołączył: 14.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
straszne... grafikami to chyba nie jestescie.Pomysl nic ciekawego
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 22.11.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 01:36 |