![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 18.08.2011 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy jest możliwość nadania kolejki do wczytania pliku css przez html?
Nie chce żeby bootstrap jako pierwszy czytał mi kod ustawienia html. -------------------- Pozdrawiam
Xart |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 395 Pomógł: 80 Dołączył: 24.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy jest możliwość nadania kolejki do wczytania pliku css przez html? Nie chce żeby bootstrap jako pierwszy czytał mi kod ustawienia html. Zamień je miejscami, wtedy elementy zostaną ostylowane najpierw przez bootstrap a póżniej przez deklarację w pliku basic.css, chyba że czegoś nie zrozumiałem. Edit O tym jak zostanie ostatecznie ostylowany element zależy także od dyrektywy "important". Ten post edytował toffiak 23.11.2012, 12:45:20 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 18.08.2011 Skąd: Radom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może nie, chodzi o to aby pierwszy został załadowany plik basic.css i jego zawartość była ważniejsza niż ta co jest w bootstrap.css.
-------------------- Pozdrawiam
Xart |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 272 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy basic to jest plik Twoich stylów, którymi chcesz nadpisać defaultowe bootstrapa?
-------------------- Nie obrażę się, jeśli za udzieloną pomoc odwdzięczysz się klikając w "Pomógł" :).
|
|
|
![]()
|
|
Czy basic to jest plik Twoich stylów, którymi chcesz nadpisać defaultowe bootstrapa? Tak jak najbardziej. -------------------- Pozdrawiam
Xart |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 272 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z reguły nie powinno być problemów, ewentualnie nadaj na html lub body jakąś klasę i po niej styluj. Pamiętaj, że w CSSie pierwszenstwo mają reguły z dłuższym ogonem odniesienia #content .wrapper nadpisze reguły dla .wrapper.
-------------------- Nie obrażę się, jeśli za udzieloną pomoc odwdzięczysz się klikając w "Pomógł" :).
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 17.06.2025 - 16:28 |