![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 61 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak zrobic zeby w pliku class zrobic zeby w linku pojawialo się takie cos:
index.html?a=teledyski&ppidPagera=2 z & bo w tej chwili mam tak: Kod /** Czym połączyć parametr strony z adresem (? lub &) */ protected $linkSep = 'index.html?a=teledyski&'; a nie chce mi sie stosowac kilku plikow naraz zeby robilo takie cos ndex.html?a=teledyski&ppidPagera=2 robi sie takie cos ale jak wstawie ? to wyglada tak index.html?a=teledyski?ppidPagera=2 a potrzebne mi z tym & a jak wywale index.html?a=teledyski to wyswietla sie samo: &ppidPagera=2 Ten post edytował armind 22.11.2012, 20:16:44 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Jeśli chcesz mieć własny link, to wstawiasz go do konsktruktora. Nic więcej nie musisz kombinować...
i juz -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 872 Pomógł: 94 Dołączył: 31.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z ciekawosci mozna prosic o link do skryptu?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
nospor.pl
![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 61 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok, temat mozna zamknac. wczensiej napisalem wiadomosc do nspora w jednej sprawie nie wiem czy doszla...
Ten post edytował armind 23.11.2012, 12:55:38 |
|
|
![]()
|
|
Nie dostałem nic. A gdzie wysyłałeś?
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:24 |